N ANIM MASC

Ki nyer ma?

2016. április 26. 18:38 - Edie20

Orbán egyszemélyes hatalma megdönthető? Van rá reális esély, hogy valaki kitör a kvázi elnyomásból és fölé kerekedik a pártelnöknek?

Abban biztos vagyok, hogy vannak belső csatározások, ha az elsőségért nem is, de Orbán egyetlen kegyeltjéért egészen biztos.

Az látható, ami anno Lenin utódlásának kérdése körül zajlott. Annyi a különbség, hogy itt nem három-négy önjelölt versengéséről van szó, hanem két személy csatározásáról, akik külön külön is valós veszélyt jelentenének, együtt azonban olyan erőt képviselnek, ami valós vezető pozícióba sodorja őket.

Rogán és Lázár csörtéje méltó módon okoz, okozhat fejtörést Orbánnak. Versenyezteti őket, teszteli a képességüket, terhelhetőségüket, lojalitásukat, vak-buzgóságukat. Bár ő nem tervez személycserét önmagát illetően, azonban minden vezetőnek előbb utóbb el kell gondolkodni azon, ki lesz az az ember, aki valóban tovább viszi az ő munkáságát, vezeti azon az utón – adott esetben – az országot, amelyre ö maga állította rá.

Magához szorosan oda kötötte őket, állandó ellenőrzés alatt tartja vannak, versengenek, rivalizálnak. Mindketten ambiciózus emberek, bár Lázárban- személy szerint – nagyobb potenciált látok, ő jobban veszi az akadályokat és nincs annyi kétes ügye, mint Rogánnak, illetve a média felületein is jobban, rugalmasabban, eredményesen szerepel.

A jövő kiszámíthatatlan. Lehet, időközben a Fidesz – KDNP egy rejtett zugából előbukkan egy jobb, hitelesebb, markánsabb, Orbánosabb egyén, aki majd „el viszi a show-t”

Lesznek itt még meglepetések!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egoetorbis.blog.hu/api/trackback/id/tr728665590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása